keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Olen paska

Maanantaina oli hyvä treeni, tiistaina ei niin hyvä. Kaiken kuitenkin tein mitä lapussa oli..

Penkkiä, lämmittelyt + 5x55 4x60 4x62,5 3x65 2x5x57,5
Suorinjaloin mave 5x60 5x65 5x70 5x65
Pystypunnerrus istuen tangolla 4x5x30-37,5
Ranskalainenpunnerrus maaten mutkatangolla 4x5x17,5-25
Alataljaa 4x5x45-67,5
Hauista 4x5x17,5-22,5
Vatsaa, venyttelyt

Penkki meni vähän "tutisten", ilmeisesti ne keveät varustekyykyt vähän tuntuivat vielä seuraavana päivänäkin... Arvelin siitä huolimatta kokeilla myös pitkästä aikaa penkkipaitaa, mutta eihän siitä mitään oikein tullut. Huomasin etten edes jaksa kunnolla asentoa väntää, joten kolme nostoa otin ja se siitä. Kokeillaan uudelleen myöhemmin. Huomenna alkaa 6 päivän työputki, silloin en varmasti jaksa ylimääräisiä varustekokeiluja, joten jäävät sitten parin viikon päähän seuraavat testailut. Ei niitä nyt ole mikään pakko muutenkaan ottaa, raakakisa on kuitenkin tulossa ensin. ÄRSYTTÄÄ silti ettei paidan kanssa onnistunut, kiristi ja ahdisti. Okei olen ehkä vähän turvonnut viime heinäkuusta, mutta silti...

Sitten olin vielä Huono Äiti kun raahasin lapsenkin mukana salille ja jouduin vielä komentamaan melko kovasti, kun vauhti kasvoi. Emmi on maailman paras lapsi ja osaa olla suurimman osan ajasta tosi kiltisti, mutta lastakin voi väsyttää ja äitiä voi väsyttää ja lopputulos on TODELLA väsynyt.


Emmi ja Mustikka. Käytiin yhtenä päivänä ratsastamassa ja Emmi jaksoi ratsastaa kokonaisen tunnin ekaa kertaa. Ei jaksa vielä ponit kiinnostaa yhtä paljon kuin äiskää, mutta joskus sitä intoutuu lapsikin hommaan mukaan.

Sitten vielä koira... Vanha kuva näkyy olevan ajalta ennen kuin rupesin saleilemaan. Jos kerran koiran ottaa niin siitä huolehditaan ja mitkään takapihan kusetukset eivät ole riittävä ulkoilutus yhdellekään koiralle (ellei se ole hyvin vanha/sairas). Joskus väsyttää lähteä salin jälkeen sateiseen ja mustaan syysiltaan koiraa lenkittämään, mutta enpä osais olla ilman Fannia. :)

Tänää lähdetään Emmin kanssa pulikoimaan Tahkolle, huomenna pitäisi mennä vetämään maasta valmentajan rentoutuessa samaan aikaan hierojan kourissa. Mistä tulikin mieleen, pitääkin varata itselle hieronta myös...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti