perjantai 9. joulukuuta 2016

Vetoa, KRAMPPI, osteopatia, reeniä...

Ei se eilinen vetopäivä mennyt taaskaan kuin strömsössä. Eihän se ikinä... Heti alkuun joku löi jälleen puukon alaselkään, sitten ei noussut enää mitään. Tanko tyhjäksi ja penkkiä tekemään. Se sentään jollain tapaa sujui, vaikkakin vähän tahmeasti. 

Tänään kävin siellä osteopatiassa Kuopiossa. Vähän sekalaiset ajatukset jäivät. SI-nivel yhä jumittaa (no sen ainakin saa auki Sileeni). Osteopaatti puhui pakaralihaksen aktivoinnista ja antoi jumppaohjeita. Kokeillaan mennä nyt sitten niillä, ei se varmasti pahaa tee. Lihasjumia oli myös lantionseudulla, pidettävä siis parempaa huolta lihashuollosta. 
Se mikä myös mietitytti oli kun venyttelystä tuli puhe ja hänkään ei suositellut pitkiä venytyksiä. Mä olen koko 3 vuotta tehnyt niitä ja Jari 20 vuotta (tosin Jari on nuoresta pitäen tottunut venytyksiin). Itse olen kokenut niistä hyötyä (ei tietenkään heti treenin päälle kovia venytyksiä) enhän mä olisi päässyt alunperin edes kyykkyyn jos en olisi venytellyt. 
Osteopaatti itse oli kapean kyykyn kannalla. Urheiluhierojakin sanoi, että todennäköisesti minut on saanut jumiin jalat leveällä kyykkääminen. No ei sitä kyykyn tekniikkaa ollaa muuttamassa mihinkään. Mua rupeaa sattumaan pelkkä ajatuskin, selkä ja polvet aijai...Kapealla tyylillä olisin jo varmaan lopettanut nämä hommat alkuunsa. :D 
ELI:
Uskon, että käynnistä oli hyötyäkin (oli hierontaa, rusauttelua ja akupunktiopiikkiä..), mutta selässä on edelleen puukko. SI-nivel pitää saada paikoilleen, jospa se siitä...

Kävin nyt illalla tekemässä treeniäkin. 

Boxkyykyt, lämmittelyt + 3x4x80
Jullet, lämmittelyt + 3x4x95
Kapeapenkki, lämmittelyt 2x4x57,5 3x57,5
Venyttelyä

Ihan tyytyväinen olen, että jotain sain tehtyä. Ensi viikolla taas maanantaina kyykkyä, tiistaina penkkiä ja vetoakin pitäisi yrittää. Jännä tähdätä kisoihin kun en pysty vetämään. Onneksi älysin antaa itselleni edes pari kuukautta armon aikaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti