sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!

Päivitellääs vähän tämän viikon jumppia.

Viikko sitten sunnuntaina kokeilin kyykätä ja julletella painoilla 20-40kg..
Maanantaina ennen hierojaa otin penkkiä.
Lämmittelyt + 4x60 4x62,5 3x65 3x3x67,5
Jalat ilmassa 4x50 4x55 4x57,5 2x3x60 10x50

Hieronta tuli selälle ja kyllä tuntui mukavalta. Vasen puoli niskaan asti on kireä, alaselkä tykkäs kun sitä hierottiin siitä kipeästä kohdasta eli tästä voitaisiin päätellä ettei kyse ole muusta kuin erittäin pahasta jumista.

Tiistaina tein apuliikkeitä yläkropalle, maanantaina kun en ehtinyt..
Pystypunnerrusta 5x4x30-40
Alataljaa 5x5x45-52,5
Kulmasoutua tangolla 5x5x40-60
Ranskalainenpunnerrus mutkatangolla istuen 4x5x7,5-17,5
Hauista, vatsaa ja mitähän vielä..
Venyttelyt päättyivät kramppiin alaselässä.

Juu mukavalta tuntui. Tuli tehtyä vähän äkkinäinen liike venytellessä alaselkään ja loppu illan makasinkin sohvalla kun ei muuta voinut. Yötä vasten otin 4mg sirdaludin. Yöllä asentoa vaihtaessa heräsin kruntskrunts-ääneen alaselästä ja aamulla ei ollut enää mitään vikkoo. 

Torstaina maastavetoa 40 kilolla ja boxkyykkyä 30 kilolla. Jännäääää....
Merkkipenkki tuntui nihkeältä, otin 50-60 kilolla muutaman sarjan. Arvelin ettei passaa vetää yläselkääkin jumitilaan, joten sitten innostuin kokeilemaan toistovoimapunnerrusta lopuksi. 
Toistoja tuli 40 kilolla 30 mikä yllätti, koska en ole koskaan ennen kokeillut pitkää sarjaa penkissä. 40kg olisi todennäköisesti mun kisapaino jos innostuisin lähtemään kisailemaan lajissa (naisten painosta 2/3 on tangonpaino pyöristettynä ylöspäin eli jos vaikka painaisin 59kg niin (59/3)x2= ~40).
Pitäis vaan ensin opetella punnertaa ilman rannesiteitä, koska voimapunnerruksessa ei saa käyttää vyötä tai rannesiteitä.
Videoita punnerteluista instagramissa: LINKKI

Perjantaina en lähtenyt salille. Kokeilen nyt vielä lepuuttaa tuota selkää siihen tilaan, että pääsis kyykkyä tekemään joulunpyhien jälkeen. Tavoitteena voimanostossa on Kuopion painnonostajien perinteiset toukokuunkisat Rajalassa, nostinpa siellä sitten mitä hyvänsä... 
Penkkiä ainakin treenaan tosissani. Siinähän sitä onkin valinnanvaraa kun voi kisata raakana, paidalla tai voimapunnertaa. 

Eilen oltiin perheen kesken joulun vietossa mun äidin luona. Syöty on paljon, huh huh... Tämä joulupäivän ilta meneekin mulla ja Jarilla työnmerkeissä. Emmi saa ilostuttaa mummoa huomiseen ja nauttia joulusta. Katsellaanpas miten sitä pääsee reenailee ensi viikolla, elättelen toivoa että kyykkyä voisi tehdä vähän tankoa isommilla painoilla. Hyvää joulua minun puolesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti