tiistai 6. joulukuuta 2016

Penkkipäivä

Kerettiin hyvin salille mun töiden jälkeen ja nyt ollaan sohvalla mukavasti katsomassa itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Tämän päivän treenit sitten:

Raakapenkkii, lämmittelyt + 2x3x60 3x65 2x67,5 1x70
Paitapenkkii 3x75 3x80 1x85 3x3x80
Pystypunnerrusta 4x35 2x3x40 4x35
Alataljaa, pulloverii, vatsaa
Venyttelyä

70kg (ilman merkkiä tosin) tuntui paremmalle kuin kisoissa, lavat eivät jumittaneet! Meinasin laittaa enemmän vaan enpäs laittanut nännäsnää !! (Ens viikolla.. :D)
Paita on hittolainen kyl liian iso, mutta läskii päälle niin eiköhän se siitä. Osa toistoista tuli rintaan ihan kivasti, mutta asentoa saa vielä parantaa ja paljon. MM-kisoissa näin niin uskomattomia kaaria paidan kanssa, että eiköhän sitä minunkin pidä vähän parempaan asentoon itseni saada. On mulla vielä takaraivossa Mervi Rantamäen viime kesäiset neuvot eli niitä noudattaen eteenpäin. 

Treeni alkaa jälleen maistua treenille, i-h-a-n-a-a <3 Pienesti nuhainen olo tänään, joten jätin suorinjaloinmaven tekemättä ja saapahan pyllykin vielä palautua. 
Mulla oli varavalmentaja käytössä, koska valmentajalla oli mallin hommia Savon-Sanomien kuvaajan kanssa. Tämän viikon lopulla Savon-Sanomissa saattaa siis olla tuntun näköinen naama (tai ponnari). Jutun piti olla jo viime viikolla lehdessä vaan halusivat ihan treenikuvia Jarista.

Huomenna välipäivä ja sitten torstaina maastavetoa. Jaiks?


2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että treeni maistuu taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huokasin vähän liian aikaisin, mutta en aio luovuttaa :D

      Poista