perjantai 1. joulukuuta 2017

Loppuviikon jumpat

Torstaina etukyykkyä 5x5x60-72,5kg ja sitten sitä maastavetoa siihen lisäksi. Uudet ennätykset eli 3x117,5kg sekä 1x125kg. Olen iloinen pienestäkin kehityksestä maastavedossa etenkin kun se tulee kevyesti. Pylly saattaa vielä pienesti karata, mutta selkä ei pyöristy. Ensimmäistä kertaa alan nauttimaan maastavedosta, se on oikeasti kivaa eikä mistään edes kiristä! Ensi viikolla olisi enemmän rautaa, mutta koska nyt menee näin hyvin ja homma etenee laitan pukua päälle. Yritetään välttää ylläri jumia... Pitänee malttaa odottaa seuraavia raakaenkkavetoja kisojen jälkeen.
Päälle merkkipenaa jalat ilmassa nelosia 60kg asti. Sitten oli kiire lähtö, kun lapsi kyllästyi totaalisesti salilla oloon. 

Perjantaina boxikyykkyä vikat sarjat 2x5x95kg, jullea 3x5x105kg sekä kapeaa penkkiä 5x5x55-60kg. Jalat olivat ihanasti kipeät ja tuo boxikyykky teki aika hyvää siihen lisäksi. Ensi viikolla pistän tankoon 100kg olivatpa jalat kuinka kipiät hyvänsä! 

Ihan jees jumpat! Huomenna on välipäivä ja sunnuntaina olisi taas kyykkyä. Työn täyteinen viikonloppu tiedossa ja huomenna töiden jälkeen on seuran syyskokous. Paljon painavaa asiaa siis luvassa! Kunhan viikon jaksan painaa niin sitten onkin myös seuran pikkujoulut ja pääsen rentoutumaan. Huh huh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti