lauantai 16. joulukuuta 2017

Sotkamo 16.12.2017

Okei..no Sotkamon reissu heitetty. Hengissä selvitty ja mulla muuten oli kivaa!!
Pieni painonveto piti suorittaa alle 63 kiloisiin, syöty on ja hyvin! Kisavaaka näytti kuitenkin kisapaikalla 62,55kg. Meidän seuran oma kisavaaka näytti edellisenä päivänä 63,35kg ja mun oma meni rikki!!! HAHA siitäs sain!!

Joo siis kyseessä oli kansallinen voimanostokilpailu, klassinen ryhmä sekä varusteryhmä erikseen. Klassisessa ryhmässä oli 7 nostajaa ja Juankosken Punnerruksesta oli kolme edustajaa. Varusteryhmässä oli 3 nostajaa eli minä ja kaksi muuta. Piti tehdä myös jotkut tulokset myös kyykkyyn ja vetoon, paidan kanssa otettiin ns. täysii. 

Okei. Lähdin kisaan siis tekemään yhden penkkitreenin ennen SM-kisoja ja testaamaan uutta penkkipaitaa kisatilanteessa. Kisapaikalla menin vaakaan pikapikaa ja siitä eväät ostamaan, koska en ollut huolehtinut niitä edellisenä päivänä kuten yleensä enkä ollut aamulla oikein syönyt koska "kisapaino". Sitten takaisin kisapaikalle eli siis Sotkamon kunnan salille jossa Sotkamon Visa järjesti nämä kisat.  Ja AINIIN telinekorkeus. Sitten normaalia turinaa tuttujen kanssa....klassinen kisa alkaa, menen laittelemaan trikoota päälle...AINIIN. Kisapaita unohtui. Penkkipaidan olin muistanut ihme kyllä, mutta kyykkyyn ja vetoon tarvitsee t-paidan trikoon alle. No Jari-valmentaja lähti paikallisesta Intersportista shoppailemaan mulle paitaa. Ihan hyvän t-paidan löysikin, ei olekaan ollut valkoista t-paitaa ennen.
No siinä uudella paidalla sitten kyykyn aloitus 45 KILOO täysii...tangon lastautin 65kg mutten toki nostanut ettei menis energiaa penkistä. Sillä sai aikaa lisää kahdelle muulle varusteryhmän nostajalle. Varustekyykky on ihan tarpeeksi vittumainen ilman kiirettäkin.

Penkin lämmittelyyn... Jari olikin miettinyt kaiken valmiiksi ja mä nostelin mitä piti. Paita tuntui heti "oudon löysältä", ylläri se ei ollut koska painoa olin tiputtanut sen kilon-puoltoista. 110kg losahti rintaan hyvästi ja eikun aloitusta laskemaan 112,5kg ja odottamaan lavalle pääsyä. VOI HELEVETTI. Alkuperäinen aloitus oli 117,5kg ja lämmittelyssä oli tarkoitus ottaa 120kg rintaan lasku. No mitäs näistä, olen oppinut että mitään vaan voi tapahtua kisoissa.
Ja todellakin mitä vaan voi tapahtua:

Antaahan videon puhua puolestaan! Pienenä pohjutuksena sanottakoon, että tokassa nostossa meinasi lähteä taju. Jännä tunne muuten... Tangon käsille antajan ohjeistin Jarin antamien ohjein mukaan ja Tarmo antoi tangon kyllä tosi kivasti käsille ja tuomarin merkitkään eivät pitkiltä tuntuneet. Mutta siis MITÄ TAPAHTUI? En mä tiedä... :D

115kg meni läpi tuomarin äänin 2-1 ja sain tuloksen. Tulosta hain ja sen sain. 
Tulokset: LINKKI jos joku ihmettelee mun kahta viimeistä maastavetoa niin se kolmas tuli kuitenkin jo polviin asti, pienestä jäi kiinni! :D
Nyt eikun vaan lisää treeniä ja 11.2.2018 uusi yritys Tampereella, penkistä nousee enemmän vaikka taju lähtis!

Kiitos ja kumarrus Sotkamon Visan porukalle mukavasta päivästä. Valmentaja joutui taas moneen hommaan, koska mun kanssa eivät "perushommat" näköjään riitä. Kiitos Jari. <3 Kiitos sali/seurakaverit, yrittäkää jaksaa jookos kookos mua ja mun juttuja. 

Ensi viikolla kevyttä juttua ja sitten taas täysiiiii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti