tiistai 29. elokuuta 2017

Helpottaa...ehkä.

Jeps. Viime viikonloppu mentiin aika tuskaisissa tunnelmissa. Lauantaina toimistotöissä tuli aivan järkyttävä kramppi yläselkään ja piti lähteä kotio, kun ei pää enää kääntynyt. Eipä siinä muuta kuin relaksanttia ja buranaa naamaan sekä parin tunnin unet. Olo oli tosi vaikea... Sunnuntaina vähän parempana kuitenkin töiden jälkeen kävin kokeilemassa kevyesti kyykkyä, pelko persiissä että miten käy:
Raakana vikat sarjat 3x90 2x100 1x110
Polvisiteillä 2x3x115 3x120
Siinäpä ne meni...olis pitänyt ottaa 3x3x130, mutta 120kg oli tällä kertaa tarpeeksi rautaa niskassa.
Niin ja lisäksi kapeaapenkkiä 60kg asti sekä apuliikkeitä, hyväähän se kuitenkin teki. Aika varovasti kuitenkin kaikkea...

Maanantaina ratsastelua. Arska on vaan niin ihana... Emmikin ratsasti Arskalla. Arska on iso ja reipas sekä vähän hötkylä, mutta sen kanssa kun on saanut luottamus-suhteen aikaiseksi niin ei tarvitse pelätä! Perjantaina meillä on ihan oikea kouluvalmennus, jännää!

Tiistaina uskaltauduin penkkaamaan, vaikka edelleen olen jumissa ja kipiä. 
3x60 3x62,5 2x67,5 1x70 1x72,5 1x75
Jalat ilmassa 3x50 3x55 3x57,5 3x3x60
Pystypunnerrus, vipunostot, hauista, alataljaa ja pari vatsaa
Venyttelyt

No helpotti vähän kun pääsi jumpalle. Kunnon alkulämmöt vaan ja siitä se. Melko kevyttä! Ihan eri meininki kuin viikko sitten. Mitä hittoo??

Tää on tosi jännä jumi. Alkoi vasemmasta lavasta ja levisi niskaan sekä kaulaan. Nieleminenkin sattuu kurkkuun. Kotikonstit on kokeiltu ja huomenna on hieroja. Jes! Torstaina paitulia päälle... Ja kyllä. Varaan seuraavan hieronta-ajan samalla, koska tää on aivan perseestä ollut jälleen kerran. 
Nyt jos ei ala nää vaivat helpottamaan niin voi jumalautaperkelesaatana sentään.

2 kommenttia:

  1. Terveisiä Pohjanmaalta taas. Kiitos kirjoituksista, pää taas vaihteeksi niin tyhjä että en oo kommentoimaan kyennyt mutta lukemaan kuitenkin. Treeni-iloa ja jumitonta syksyä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiva aina tietää että joku lukee näitä valitusvirsiä. :D hyvää treenisyksyä sulle myös! Joulukuun penkki SM-kisoihin tähdäten.. :)

    VastaaPoista