tiistai 8. marraskuuta 2016

Raaka- ja varustekyykyt sekä penkkiä

Kävin vielä lauantaina tekemässä boxikyykkyä 85 kiloon asti, tuntui ihan hyvältä. Eli sunnuntai oli välipäivä ja maanantaina kykkäilemään tuttuun tapaan. Tarkoitus oli pistää varusteet niskaan, koska klassinen voimailu jää nyt tältä vuodelta. Pidin kuitenkin pääni ja halusin tehdä ensin raakaohjelman viimeisen kyykkytreenin ennen kevyttä viikkoa.

Lämmittelyt + 3x85 3x90 2x95 1x100 1x105 1x110 
Trikoon alaosa 3x120 3x130 Trikoon alaosa + polvisiteet 2x140 3x140
Polvisiteillä 3x3x100
Raakarinnalleveto 4x5x40
Venyttelyt

Raakakyykkyjen analyyssiä:
Ei vaan syvyys löydy. Kiristää niin paljon, jotta perse lipsahtaa väkisin taakse. Itsestäni kyllä tuntuu, että käy syvyydessä. Tekniikkavirhettä en varmasti tee, mutta kun ei pysty niin ei pysty. Kesällä raudat vielä lupsahtivat kivasti syvyyteen. Tyhmintä tässä on, että tuntuu kevyeltä eikä edes hirveesti julleta, TURHAUTTAAAA!!!! Kunpa vaan saan auottua nuo lihaskalvot ja lonkankoukistajat niin sitten lähtee kyykky rullaa. Olen tuolla mun "fasciapallolla" hieronut jalkoja ja aion jatkaa joka ilta vaikka tuskaisaa onkin. 

Varuste analyyssit:
Mun varustekyykyistä ja syvyydestä ei voi vielä samassa lauseessa puhua. 140kg on mitätön paino löysillä siteillä olkaimet alhaalla, mutta henkisesti iso (sarja)paino meikäläisen selässä. Eli totuttelua pikkuhiljaa sellaiseen painoon jolla syvyys sitten tulee varmasti. Jalkojen asennon hakeminen isommalla painolla on hankalaa, siinäpä onkin ensimmäinen opettelun aihe.
Jalkaterät meinaavat jäädä vähän suppuun ja jalat liian kapealle.
Video 3x140kg: LINKKI 
Kuten näkyy niin jalkojen asentoa saan todella hakea iso paino selässä ja polvisiteet polvissa...
Eka sarja oli 2x140kg juurikin jalkojen takia vaikka tuolla painoilla voisi pomputella trikoon kanssa 10 toistoo helposti. :D Mitään ohjelmaa mulla ei ole, mennään tuntumalla sunnilleen 5kg joka treeni lisää.

Vika sarja. Yritin todella tukeutua siteisiin eli tuoda polvea sivulle ja kyykätä sinne jalkojen väliin. Vaan ei. Tässäkin näkyy selvästi miten perse lipsuu taakse väkisinkin.

Penkkivä tiistaina

Lämmittelyt + 3x60 3x62,5 2x65 2x67,5 2x70 3x3x62,5
Pystypunnerrus istuen tangolla 5x4x30-40
Ranskalainenpunnerrus mutkatangolla maaten  5x4x17,5-22,5
Alataljaa 5x4x37,5-52,5
Vähän hauista ja vatsaa
Venyttelyä

Yläselkä on juminen jei. Tein Avancian penkissä, koska Jari kyykkäs Metalin telineessä, jossa yleensä penkkaan. Metalin penkissä ei perse nouse, kun se on matalampi kuin salin muut penkit. Eli korkeammalla penkillä tehdessä pylly tuppaa irtoamaan ja tämäkin treeni meni sitten perse ilmassa, huomaamatta. Jari kyllä huomasi. Kevyttä silti oli vaan harmittaa, kun ei täydellisesti tullut tehtyä. Apuliikkeitä en ihan täysillä lähtenyt repimään.

Kevyttä!

Jari otti tänään viimeisen kyykkytreenin ennen Orlandon varuste MM-kisoja. Rauta on noussut hyvin ja 370kg oli hiano kyykky! Odotamme kisoja ja matkaa innolla, tai Jari enemmän ja minä vähemmän. Pitää perkele dietata ja kaikkee. Mutta mullakin seuraava kunnon kyykky- ja penkkireeni on Ämerikässä sitten. Toivottavasti on kunnon penkki edes...

Torstaina taiteillaan maastavedon parissa ja toivotaan ettei selkä taas kramppaa. Voi helvetti tätä elämää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti