perjantai 5. elokuuta 2016

Maastavetoa

Löhöiltiin tosiaan pari päivää Venäjän rajan tuntumassa ja meinaa jo paikat mennä ihan juntturaan. Liika löhöily ei siis kannata! Tultiin eilen päivällä kotio ja minulla olikin tunnin hieronta heti ensi alkuun eli salille en mennyt eikä mennyt Jarikaan (silläkin otti voimille löhöily..). Käytiin tänään porukalla tekemässä maastavetoa ja muuta mukavaa jumppaa.

Maastavedot, lämmittelyt + 6x80 6x85 5x90 2x6x85
Kyykkyä tanko niskassa, lämmittelyt + 6x45 6x50 6x55 6x60
Merkkipenaa (jalat ilmassa), lämmittelyt + 5x45 3x5x50
Vatsoja, kuminauhalla leukoja 4x5
Venyttelyä, rullailua

Auts kun on selkä juntturassa...no siitä se vertyy vähitellen kunhan alkuun päästään. Tein vedot ilman vyötä ja aion tehdä jatkossakin niin pitkään kunnes pakka alkaa hajoamaan. Hiki tuli, huono kunto. :D
Testasin vetohaalarit ja kyllä mä niillä tankoon kiinni pääsen ihan hyvin ja perseestä ne puristaakin jonkun verran, mutta olkaimia pitää vähän lyhentää. Eiköhän tässä päästä varusteilla tosissaan SM-kisoissa nostamaan. Varusteilla otan jo muutamat nostot voimakaudella ennen joulukuun kisoja, pakko kai se on niitä alkaa kokeilemaan ennen kuin kisalavalle tuppaan menemään talvella. 

5x50 penkkiä, huono kunto tosiaan näyttää olevan! :) Pistin oman youtube-kanavan pystyyn, kun joku joskus sanoi että mun videot ei esim. puhelimella näy. (Kuka nyt niitä haluaa katsellakaan... :D)

Ja tässäpä vielä meidän kisoista pätkää! 

 Tilailin penkkipunnerrus krääsä voimaharjoittelu.fistä. Ensin tilasin s-koon penkkivyön mutta sehän olikin aivan liian suuri, joten eilen pistin palautukseen, tilasin xs-koon vyön ja tänään hainkin jo paketin postista. Sain kylkiäisenä penkkipunnerruskirjan. Kai tuon voi lukea kerta kirjoittajakin on jo armahdettu... Niin ja en mä oikeestaan tiiä mikä toi kuminauha on, mutta paikko kai sitäkin on kokeilla jossain välissä. Erikoistekniikat käyttöön ja penkkimaksimi nousuun! (Joopa joo.....)

Siellä se raja häämöttää. Mamman-mussukka-pussukka-höppänä-pöppänä oli koko ajan vapaana (koska puri hihnansa poikki ensi töikseen), mutta ei karannut kertaakaan. Ihme sohvaperuna siitäkin tullut, kun ei jänöjussit tai naapurin tontti enää kiinnosta. Toisaalta hyvä niin.

Tänä viikonloppuna meillä näköjään tankataan. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti