lauantai 2. heinäkuuta 2016

Hohhoijjaa...

Tältä viikolta ei hirveästi treenikuulumisia ole. Kevyesti on otettu siis... Tiistaina kävin tekemässä kevyen kyykyn ja penkin, kyykky olikin todella tahmeaa! Tein 3x3x85 kyykkyä ja penkkiä johonkin 55 kiloon asti nelosia. Haaruksista kirraa, no mutta venyttelyä venyttelyä lisää. 

Keskiviikkona oli tyttöjen tallireissu ja meikäläinen pääsi just sopivan yksilön selkään. 
Kovac II eli Mustikka on passelin kokoinen ja luonteinen tälläiselle pikkuiselle punttia harrastavalle naiselle. :D

Järkyn huono ryhti! Mutta poni oli ihana... Metalin maastanostosukat menee myös ratsastussukkina. :) 

Tein ponin omistajalle tälläisen videon, joka kuvaa hyvin ratsastamisen rankkuutta kyseisellä ponilla verrattuna punttien nosteluun. Jalat saavat tehdä töitä!

Torstaina piti olla kevyt veto, mutta tulikin muuta yllättävää menoa joten päätin jättää treenin perjantaille. Perjantaina oli ainut vapaapäivä 7 päivän ja 6 päivän työputken välillä ja olo oli melko naatti, kuten arvata saattaa. Rintarankakin napsahti jälleen lukkoon ja se puristaa hermoa vasemalla puolella, pientä kipua ja hengenahdistusta ajoittain siis on. 
Tarkoitus oli ottaa paitapenkkiä koska viikon päästä on rantapenkkarit Sotkamossa. Tein raakapenkkiä 60 kiloon asti (ihan jees oli) ja paidalla kelluttelua 70kg ja 75kg eikä tuntunutkaan enää hyvältä, ei sitten yhtään perkele!!

Tässäpä ainoat nostot oikeastaan. 80kg ilman pysäytystä, tanko jäi jotenkin vaan rinnalle pomppimaan ja oli pakko nostaa ylös. Toinen pätkä 80kg pysäytyksellä ja sittenpä en enää jaksanut mitään. Olin ihan loppu fyysisesti ja henkisesti. Itkua ja kiukkua. 

Näillä mennään ja viikon päästä tosiaan kisat. Se on aivan täysi mysteeri miten kisoissa tulee käymään, mutta yksi nosto olisi tarkoitus saada onnistumaan. Aloituspaino tulee olemaan tuo 80kg, koska se tulee rintaan jotenkin, mutta pysäytys on täysin hakusessa. Raakapenkissä tanko pysähtyy paaaljon helpommin kuin paidan kanssa, joka pyrkii ampumaan tankoa ylös/kaulalle, milloin mitenkin. Sotkamossa on kioski kisapaikalla, josta pääse heti kisan jälkeen ostamaan lonkeron kävi miten kävi. Olenhan ollut siellä jo viime kesänä epäonnistumassa: LINKKI (onneksi tänä kesänä merkkipenassa menee 62,5 kilolla sarjaa... :D)
Painosta ei tarvitse huolehtia hirveesti, koska olen jo kisapainossa. Dietti helpottuu kerta kerralla!

Otin penkin jälkeen kevyesti maastavetoa, kyykkyä, jullea ja vatsaa. Sitten venyttelin hyvin, ainut asia mikä sujui... 

Muistakaa Juankosken Punnerruksen Ruukkipenkkarit 30.7. Juankosken torilla Patis Stagella!! Tervetuloa katsomaan ja nostamaan. Liiton kalentissa kisakutsu LINKKI

Palaillaan tässä lähipäivinä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti