keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Treenejä...

Keravalla tuli käytyä pyörähtämässä viikonloppuna ja vähän "nollaamassa" päätä. Oli tosi ihana nähdä vanhoja kavereita joista osaa olen nähnyt viimeksi n. 10 vuotta sitten. Olen ollut Keravalla asuessani melko "heikossa" kunnossa ja sairastin tosiaan jopa metabolista-oireyhtymää. Ei hirveen kiva 18-vuotiaalle kun pitäisi olla elämänsä kunnossa. Sain reissullani paljon kannustusta ja tsemppiä tähän mun harrastukseen, kiitos siitä. <3 Ehkä monikaan ei olisi aikaisemmin uskonut minun urheilevan joku päivä tosissaan ja no...en olisi uskonut minäkään.
Perjantaina jouduin käymään kaupallisella salilla Foreverilla, koska vaihtoehdot jäivät perjantai-illaksi minimiin. No tulipa tehtyä sitten kevyt jumppa, vaikka yllättäen "kyykkytelineen" säädöt eivät oikein täsmänneet. Positiivista kuitenkin oli se, että salilta löytyi penkkiteline ja se kyykkyteline sekä yllättäen myös Leokon tanko. 
Perjantai oli mukava päivä kaikkine vaiheineen.
"Vanha" ei kuitenkaan kahta iltaa jaksanut joten lauantain luokkakokous meni minun osaltani rauhallissa merkeissä ja ihanaa oli! Tuli huomattua, että samoja asioita samoissa elämäntilanteissa pyörittelee saman ikäiset naisihmiset. Mitäpä tässä kriiseleimään sen suurempia...

Alkuviikosta tein kyykkyä ja kevyesti penkkiä. Kyykky on tahmeaa ja karseaa, odotan että se alkaisi maistua paremmalle...yöks. Tekniikka pysyi polven osalta kohtuullisena, siihen pitää vaan koko ajan kiinnittää huomiota.


Viime viikon tanko niskassa ja jalat kapealla 6x80kg, tuntuu paremmalle kuin etukyykky. Maanantain kyykkyä raakana ja polvisiteillä. 120kg kohdalla rupesi ihan yht' äkkiä painamaan. :D

 
Reissuhommat alkavat olla selvät! Lennot ja savanniajelut on varattu. Me ei kuitenkaan mennä tuonne Krugerin kansallispuistoon vaan Pilnesburgiin. Jännää tulee olemaan!

Mulla pääsi tänään kaikista mukavista jutuista huolimatta työn ohella vähä verenpaine nousemaan, eikä totta puhuen niin vähääkään. Onneksi on kaksi vapaata. Nyt siis levätään ja jumpataan pari päivää, joten eiköhän se siitä.

EDIT: Se on Pilanesberg eikä Pilnesburg. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti