tiistai 9. toukokuuta 2017

Missä mennään?

Jep jep, melkoista tunteiden vuoristorataa taas kerran on ollut. Olen jo muutaman kerran päättänyt etten lähde Rajalaan. Tällä hetkellä olen kyllä lähdössä. :)
Treenit nyt menee miten menee, tai no tuntuu ettei kunnon treeniä ole edes ollut koko keväänä. Viime viikon mavetreeni oli aivan perseestä, eilen kyykky kulki jumista huolimatta ja penkki no...onhan se vähän takkuillut vaan jospa se siitä. Tänään muuten penkkasin ilman sitä repivää kipua ekaa kertaa, sain otettua normaalin kaaren ja tuntui ihan jees vaikka ois voinut olla vähän napakampaa nostelua. 

Ja mitä hittoo? Eikö mun pitänyt käydä kisoissa nostelee vaan jotain ja olla iloinen, että ylipäätään pystyn nostamaan. Muutama kuukausi sitten ei ollut todellakaan varmuutta pystynkö nostelee edes yhtään mitään.

Painavaa paino asiaa! Mulle on tapahtunut jotain, maha turpoaa kuin ilmapallo joka päivä eikä paino laske. ARGH! Oon mennyt ihan vanhalla kaavalla joka on aikaisemmin toiminut hyvin vaan ei näköjään enää. Kroppa on aivan tukossa. Mä kyllä olen ollut ressissäkin joten myös se saattaa vaikuttaa negatiivisesti... 
Vanha kaava = pienet kalorit, vähän hiilareita, paljon vettä. Muuten ei ole tarvinnut katsoa mitä suuhunsa laittaa...
Nyt jätetään maitotuotteet pois ja kokeillaan sillai. Lisäksi syön niin puhtaasti kuin ikinä pystyn. Olen miettinyt omaa ruokavaliota ja suhdetta ruokaan, joka on aina ollut erittäin hyvä. Pakko rakentaa parempaa pohjaa omille syömisille, koska olen paha paha hiilarihiirulainen. Eli puhtaampaa ruokavaliota kohti koko ajan, pienin muutoksin kuten muutin ruokavaliotani alunperinkin ekan dietin aikana jolloin pudotin n. 7-9kg.
Valitettavasti tämä tulee vaikuttamaan koko perheeseen eli ei lenkkiä ja ranuja Jarille enää (niin usein)! <3

Ja jos jollakulla on hyviä vinkkejä viime hetken painon pudotukseen niin antaa tulla. Olisin enemmän kuin kiitollinen. :)

Tässä videoo tämän hetken touhuista. Sumomave 110kg viime viikolta, eilinen kyykky 110kg ja tämän päivän penkki 72,5kg.

Palaillaan! 
Kyllä mä sinne kisoihin meen...

2 kommenttia:

 1. On se jännä, ihan on kuin mun ajatuksia :'D painon pudotus vinkkejä ei valitettavasti ole antaa, voisin itsekin niitö jostain ottaa vastaan :)

  Mirvis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva tietää etten oo ainut! :)

   Poista