maanantai 22. toukokuuta 2017

Maanantai.

Ihan ensin: anteeksi kielenkäyttöäni edellisessä tekstissä ja anteeksi jos olen tullut loukaanneeksi jotain. Silleen voi käydä, kun ensin pantataan painoa ja on samalla liikaa aikaa ajatella asioita ja niin sitä sitten tulee oksennettua melkoinen klimppi blogiin.
Todellakaan mitään henk. koht. hommia ei ole tarkoitus availla, mutta joo. Oisin voinut poistaakin tekstin, mutta arvelin että saanpahan kärsimystä tässä nyt sitten ja joka tapauksessa se tuli täydestä sydämestä.

En ole siis kisaan tyytyväinen, jos ei tullut asia jo selväksi. Tiesin jo etukäteen, että kisan jälkeen vituttaa ja ankarasti. Ehkä enemmän olisi kuitenkin harmittanut jos en olisi mennyt.
Kyykkyyn olen tyytyväinen, koska se on mennyt eteenpäin. 5kg lisää maksimiin ei ole paljon, mutta ottaen huomioon viime talvi jne. niin kyllä: uskon että ensi kisoissa rikotaan 120kg! Siltä se tuntuu.
Sen maagisen keskikropan löytyminen on aika huippu homma eikö?

Tänään kävin jo salilla penkkaamassa. Pitihän uusi Katana low cut A/S korkata! Tuli suoraan Tsekin-maalta paita. Äkkiä tulikin! (Uskon, että sain siinä samalla rangaistusta tuhmasta tekstistä.)
Mitäs...no kiristihän se. 110kg otettiin pari kertaa silleen, että Jari nosti tangon pois, eikä tullut rintaan asti ei. Toisaalta en saanut minkäänlaista asentoakaan...on opeteltavaa huh. Nyt sitten otetaan paidalla ensin lankulle ja siitä hivuutellaan rintaan asti. Onhan tässä vielä 1,5 vuotta aikaa ennen penkin SM-kisoja! 

Mitä nyt penkkiin tulee yleisesti niin peruskuntoa peruskuntoa peruskuntoa. Sitä ei oo ollut vaan koko penkkitreeni on ollut ihme räpellystä äärirajoilla. Ollako jumissa vai ei? Kunnon peruskuntopohjat alle ja uutta yritystä sitten. Harmittaa aivan sikana ettei 75kg noussut, koska 72,5kg oli ilmaa!! 
Yksi uusi opeteltava asia on koko kropan käyttö penkatessa. Tänään jo vähän hoksasin kun otin loppusarjoja 55kg:lla miten jaloilla työnnetään. Tähän asti oon punnertanut puhtaasti yläkropalla...
No nää on taas näitä asioita jotka on monelle itsestäänselvyyksiä ja joita on minullekin neuvottu, mutta kun mun pitää itse hoksata jotkut asiat.

Miten jatkot?? Kunhan tästä morkkiksesta ensin selviän niin jotain pitäisi kehitellä. Paidalla arvelin nostella Sotkamossa ihan vaan tuntuman vuoksi. Sillä löysemmällä. Sitten tosiaan kuten jo mainitsin tuossa niistä varustehommeleista syyskuussa, koska asia niin mua kutkuttaa ja varusteet löytyy. Huomenna kokeilen taas miltä polvisiteet tuntuvat, muistelen että aika mukavalta. 

Jeps semmossii mietelmiä tänään. Raakakakunkin leivoin eilen ja siitä tuli ihan hyvä. Ehkä vähän pierettää nyt, mutta oli silti yllättävän hyvää. 
Ei tässä nyt kummempia. Palaillaan...ja sori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti