torstai 12. toukokuuta 2016

Kohti kisoja

Tällä viikolla on tehty viimeiset treenit ennen kisoja, tulee salilla käytyä vielä kevyesti jumppailemassa ensi viikollakin, mutta tässä tärkeimmät.

Maanantaina otin kyykyssä 1x105kg ja 1x110kg, vaikka ohjelmassa oli 102,5kg ja 107,5kg viime viikon tapaan, en vaan mattanut odottaa! :D Painot tuntuivat kevyiltä, mutta varmistelin 110 kiloa ettei lumpsahda liian syvälle ja tule selälle (sitä oli taas ilmassa..) joten kyykystä tuli "nippanappa"-kyykky. Kisoissa on ihan sama julletella, kunhan käy tarpeeksi syvällä.

Tiistain penkistä jäikin yllättäen paska maku suuhun. Liika itsevarmuus yhdistettynä jumiseen yläkroppaan oli huono yhdistelmä, mutta näillä mennään. Kisoissa 65kg:n varma aloitus ja siitä sitten ylöspäin!

Torstaina kevyet maastavedot 110 kiloon ja tuntui ihan hyvältä. Odotan todella jännällä mielellä minkälainen on perstuntuma vetoon kisapäivänä...


Aika hjuva fiiis kisoja aatellen! :)


Terapia-heppa Iso A olikin viimeksi aika jännällä tuulella ja minä sain olla se terapeutti. Iso mies ja pelkää mm. muovituolia joka oli "väärässä paikassa". :D

Koiran koulutusta äitienpäivänä mummolassa. Ajokoira "Sisu" on jo melkoinen epeli koulutettavaksi.


Maailman paras seura ja parhaat salikaverit! <3

Hyviä treenejä, tsemppiä kisoihin kenellä sellaista hupia on myös tiedossa sekä ihania kesäpäiviä kaikille! Palailen asiaan kunhan kisat on käyty. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti