torstai 19. huhtikuuta 2018

Ihan kohta on lähtö!

Huh! Aika kulkee nopsaan ja päivät vähenee...

Alkuviikosta kevyempää kyykkyä polvisiteillä 5x112,5kg 5x120 5x115kg
Loppuun polviin vetoa ja rinnallevetoa sekä vatsaa ja punttikerhon pito.
Ai hitto kun oon jumissa...AIVAN KARSEITA kyykkyjä.
Tiistaina oli palaveripäivä Kuopiossa, joka venyi ja siksi otin raakana penkkiä kevyesti 1x70kg ja 1x75kg sekä apuliikkeitä. Junttura olo...

Tämä päivä eli torstai oli siis varattu viimeiselle paitatreenille ennen MM-kisaa. Ylläri pyllärinä mulle soitettiin tiistaina Savon Sanomista, että haluavat tulla tekemään lehtijutun kisaan valmistautumisesta ja sellaisesta. Menin kyllä kieltämättä vähän hämilleni, että mitäs ihmettä... Haastattelu sovittiin torstaille niin saivat myös ottaa kuvia, kun aloittelin penkkitreeniä. Ihan hauska kokemus oli! Saas nähdä millainen juttu ilmestyy maanantaina Savon Sanomiin, me emme sitä näe kuin vasta kotiin tultua.


Penkki tuntui hyvälle! 
Rinnasta 120kg ja se oli siinä.

Treenin mentyä melko nappiin on mukava lähteä Afrikkaan. En mä osaa sanoa jännittääkö vai ei, tuntuu edelleen vähän epätodelliselta. Sen tiedän, että parasta laitetaan!

Tein penkin jälkeen niskakyykkyä ja maastavetoja kevyesti, jalat alkaa olla aika muussina ja kipeät. Oikeesti oli melko tuskaista touhua... Onneksi yläkroppa tuntuu ihan hyvältä.
Huomenna on luvassa kevyttä boxikyykkyä, jullea ym. sekä lihashuoltoa. Tein tänään venytykset treenin päälle valmentajan kanssa. Kuulemma oon luistanut siinä asiassa. Mitään en myönnä...

Lauantaina lähdetään lentämään illansuussa kohti Istanbulia ja siitä kohti Johannesburgia, josta ajellaan kisahotelliin Potchefroomiin. Maanantaina 23.4. alkavat kilpailut ja Jarilla alkaa huoltajan hommat kahden Joensuun nostajan Tomi Viklan ja Lasse Leinosen ollessa ensimmäisinä suomalaisina kisalavalla.

Kisa näkyy täältä: KISALÄHETYS
Sieltä saa näkyviin myös muut kilpailun osallistujat ja myöhemmin myös aikataulun.

Minun ja maajoukkueen toisen naisnostajan Marcela Sandvikin kisa alkaa perjantaina 27.4. klo 15!!
Potchefroomissa on muuten sama aikavyöhyke kuin meillä.

Ei mulla tässä muuta kuin, että palataan vapun jälkeen, kävi miten kävi! :)
 Edit! Linkki kisalähetykseen muutettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti