torstai 23. marraskuuta 2017

Torstain treenit

Eilen kävin hierojalla jalat hierottamassa ja sitten oikeastaan lepäilin koko päivän. Aika mukavaa! Tänään olikin toiselle vapaapäivälle ohjelmaa eli ensin salia ja sitten kävin moikkaamassa Arskaa, joka on muuttanut toiselle tallille. Välimatka tallille ei pitene ja saan käydä kuten ennenkin ratsastamassa ja paijailemassa ukkelia. 

Treeni meni ihan ok! Ensin tein etukyykkyä 50kg-70kg vitosia. En tiedä oikein miten se menee ja otanko kisojen jälkeen niskakyykyn sen tilalle. Jalkojen kavennus tuottaa ongelmia! Mutta toisaalta leveämmällä jalka-asennolla oikea polvi vääntyy herkästi sisälle ja alkaa kipuilla.
Näin videon jossa neuvottiin joidenkin Taffer-remmien käyttöä etukyykyssä ja otin omat perus vetoremmit käyttöön:

Tuntuu että mun yläkroppa jää etukumaraan jos otan tangon käsien varaan, mutta kun otan remmien päistä kiinni saan yläkropan parempaan asentoon. Lyhyet kädet? 
Tämä säästää myös ranteita, tosin mun ranne on ollut viime aikoina ihan hyvänä.

Sitten tein maastavetoa. Vedin raakana 1x120kg ekaa kertaa 1,5 vuoteen! :D Jalat olivat ehkä hitusen pehmeät hieronnan jälkeen ja saan muutenkin olla tarkkana ettei peppu lähde nousemaan ensin. Jaloilla, jaloilla vaan... 
Päälle merkkipenkkiä jalat ilmassa, kevyttähän se.

Tämän päivän jumppaa. Oon ihan iloinen että pystyn nostamaan maasta, vaikka matkaa isompiin rautoihin on todella paljon. Jospa tämä tästä lopultakin.

Nyt lisää pötköttelyä ja huomenna töihin. Silloin kun laiskottaa niin pitää laiskoitella, etenkin jos siihen on mahdollisuus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti