torstai 14. syyskuuta 2017

Nyt vaan odotellaan kisoja!

Tällä viikolla on vielä viimeiset hiomiset tehty ja aloitusraudat kisaan katsottu. Maanantaina sain kyykyn ensimmäistä kertaa syvyyteen! Oltiin nostettu trikoon lahkeet hitusen ylemmäs ja kyykky onnistui paremmin. Rauta tuntui raskaammalta kuin aikaisemmissa treeneissä mikä nyt on ihan normaalia ennen kisoja... Tosin selässä rauta "istui" paremmin kuin viikkoa aikasemmin. Mä tiedän, että tulen jännittämään kisoissa kyykkyä aivan sairaasti! Mun tavoite on saada kyykyssä tulos...ja mitä lähempänä se on kahtasataa sitä parempi. 

Tiistaina otettiin penkkiä tutulla ja turvallisella paidalla. Tuntui niin kivalta ja helpolta! Voi kunpa tiukalla Katanalla nostaminen olisi joskus yhtä helppoa. On mulla kuitenkin vielä tuoreessa muistissa miten hankalaa se oli löysällä paidalla alkuun. Tanko sinkosi milloin minnekin enkä meinannut löytää kunnon asentoa jne. Jos saan parannettua mun omaa ennätystä 5kg niin sehän passaisi. 

Maastavetoon lähden mielenkiinnolla. Ei mitään hajua mitä jaksan nostaa trikoon kanssa, sittenhän tuon näkee. Toivottavasti.

Kropassa fiilis on hyvä ja on mukava lähteä jälleen kerran kisaamaan. Musta on niin mukava käydä kisoissa, se katkaisee arjen vaikkei tällä kertaa lähdetäkään kuin Joensuuhun asti. Mä oon tosin aina tykännyt Joensuusta ja siellä on tullut pyörittyä ihan pikkutytöstä asti enemmän tai vähemmän. Tosin puntinnostopuoli Joensuusta on mulle aivan pimennossa eli kiva saada nähdä nyt sitäkin puolta ensimmäistä kertaa.

Mun instagramtilillä onkin jonkin verran treenipäivityksiä, kuten tiistaina nostettu helppo 100kg löysällä paidalla:
LINKKI sekä @evepartanen

Eihän tässä oikein ole muuta lätistävää kuin vasta reilun viikon päästä kisojen jälkeen. Toivottavasti olen hengissä vielä silloin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti