torstai 20. huhtikuuta 2017

Kisat ovella ja toiset tulossa nurkan takana...

Ylihuomenna sitten pitäisi ajella Viitasaareen voimapunnertamaan. Fiilis on hyvä, tätä onkin jo odotettu! Niska on jäykkä, lavanseutu tuntuu ihan hyvälle. Kisapäivänä toivottavasti tuntuisi edelleen yhtä hyvältä... 
Tällä viikolla reenit ovat menneet "ihan jees". Kyykkyä tein sunnuntaina, oli kevyttä vaikka ihan vähän kirraskin nivuset. Maanantaina välipäivä ja tiistaina kevyesti penkkiä 2x3x50kg ja 1x55kg sekä yläkroppaa (ylätaljaa, pulloveria jne). Tuntui hyvälle. Oon vaan miettinyt olisiko pitänyt tässä välissä penkata välillä ihan normaalistin jalat maassa, mutta njääh...kohtahan tuotakin pääsee taas kokeilemaan. 

Keskiviikkona kävin vetämässä maasta. Hakusessa on homma edelleen ja pahasti, kun aletaan mennä yli 110kg. Jännäkakka iskee ja veto ei lähde välttämättä jaloilla kuten pitäisi. No selkä sentään pysyy hyvässä asennossa, toisin kuin kapeassa vedossa selkä pyöristyy heti kun tanko jumittaa lähtötilanteessa ja siinäpä se sitten on pitkälti ollutkin koko veto. Kevään etukyykkytavoite täytetty eli 5x70kg, jeee! :D Etukyykky on oikeastaan ihan kivaa, ei ole enää niin hankalaa kuin pari kuukautta sitten.

Torstaina eli tänään tein boxikyykkyä 95 kiloon asti nelosia. Olisin halunnut laittaa 100kg vaan piti jarrutella, koska etureiteen iski järkky kiristys ja kipu. Vetopäivän jälkeen on ruvennut etureisiä kiristeleen. Jullea en uskaltanut oikein ettei hirveesti rasittaisi yläselkää, 60 kilolla nelosia ja kolmellakympillä penkkiä. 
Rullailin treenin päälle etureisiä 20 kg:n tangolla, teki todella hjuvaa (jumii on) ja se varmaan näkyi ilmeestä, koska tyttäreni Emmi tuli vähän huolestuneena kysymään "saatko äiti sen tangon pois?". No sai äiti vielä onneksi nostettua tangon pois jalkojensa päältä. Mulla on ihana pikku reenikamu joka olisi kovasti tankoja nostelemassa vaan saa vielä odotella muutaman vuoden. 
Tässäpä treeniviikko olikin. Tai no lauantaina sitä penkkiä Viitasaarella...

Joo kuten olen valitellut kyykkypainojani niin tässä nyt viimein se 100kg. Okei, rauhallisesti on pitänyt edetä kyykynkin kanssa, koska talvella tuntui selässä sitä puukon iskua kyykätessäkin. Oli se aivan järkyttävää...mutta suunta ylös.

 Piirustelu jatkuu pienen tauon jälkeen...omatkin elukat pääsivät aiheiksi.

Haluun Floridaan takaisin.. Siitä inspiraatiota tämän suloisen eläimen piirusteluun.

Kuten jo sanoin odotan innolla voimapunnerruskisoja. Sen kummempia tavoitteita ei ole. Aloitukseen 65kg maksimipunnerrukseen ja toistoissa toivon pääseväni yli 30 toistoon. Painoni ei ole lähtenyt laskuun eli näiden kisojen jälkeen alkaa todellinen taistelu, jotta pääsen alle 57 kiloon ja sinne muuten päästään!

2 kommenttia:

 1. Itellä kans etukyykky nykyään ihan semimieleinen ja etureidet kyllä näytteleekin isoo osaa tässä harrastuksessa.

  Tsemppiä kisaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulla onkin jo hyvät painot tangossa etukyykyissä! Perässä tullaan... :)

   Poista